Журналістка ТСН Олена Гущик показала, що роблять ведучі "Єдиних новин" Марічка Падалко та Руслан Шаріпов перед випуском.

Відео настільки сподобалось, Марічці, що ведуча розмістила його у себе в сторіс Instagram.

Марічка Падалко та Руслан Шаріпов у студії. Фото: скрин відео

Перше відео журналістка підписала так: "Я вам зараз показу, що роблять ведучі за кілька хвилин до ефіру".

А за кілька хвилин до ефіру гример причепурив Марічку, яка сиділа за столом у червоному вбрані.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Марічка Падалко у студії. Фото: скрин відео

Олена зауважила, що Марічці личить червоний, а потім додала, що їй личить і зелений, і блакитний. Як видно із запису, Падалко не була налаштована на веселий лад, проте зауважила: "Проте Руслану все личить." Її колега Руслан Шаріпов теж сидів у студії за столом та готувався до ефіру. На ньому був світло сірий піджак та блакитна сорочка.

Руслан відповів Марічці, що просто в нього сорочка випрасована. Марічка спитала, хто прасував? Руслан спочатку спитав дозвіл у голосу за кадром: "можна я скажу?". Мабуть, не хотів говорити, а що як це стане несподіванкою для присутніх. А потім відповів: "Оленка".

Зазначимо, що Шаріпов не тільки ведучий, він ще креативний продюсер та сценарист 1+1 media.

Оленка, які не видно було в кадрі, попросила, щоб він її похвалив, після цього настрій у всіх присутніх у студії піднявся. Ось так у непрості часи готуються новини.

Нагадаємо, ведуча 1+1 Марічка Падалко показала як виросла її старша донька: "Мамина копія".

До слова, Соломія Вітвіцька у розкішному зеленому підкорила серця українців: "Шедевр".

Раніше ми писали, що Jerry Heil згадала український хіт "Черемшина", як Хливнюк "Червону калину": "Співали бабуся, тітка й мама".