Українська виконавиця Jerry Heil тримає стрій знаходячись у Польщі, вона не сидить склавши руки, а підтримує біженців та збирає кошти для захисників ЗСУ.

У своєму Instgaram Jerry Heil заспівала свою улюблену українську народну пісню, яку їй в дитинстві співала бабуся.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

""Черемшину" співали мені в дитинстві — моя бабуся, моя тітка й моя мама. А я співатиму своїм діткам, бо мова в ній, як вода в струмочку: чиста й лагідна. Якщо ти зараз закордоном, закохуй в Україну сім’ю, яка тебе прийняла — на славу культури, яка у твоєму ДНК, і предків, які її зуміли до тебе донести!", - звернулася дівчина до всіх біженців.

Український фолкльор завжди рятував у скрутні часи і це одне з того, що тримає українців гуртом, а український гумор підбадьорював та підіймав бойовий дух з давніх-давен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Співачка попросила пригадати українців, яка їхня улюблена українська пісня. На що ті відгукнулися у коментарях.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

"Мені чомусь подобається "зеленеє жито" і "два дубки", вони такі атмосферно старі", "Гуцулка Ксеня", "Ой у вишневому саду", "Чорнобривці", "Ось, така рідна, незабутня, українська пісня. У кожного вона своя, але всі вони відносяться до українського фольклору та народу України. Буває й сам наспівую, насвистую, в них так багато емоцій", - написали у коментарях шанувальники.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька показали справжню красу національного вбрання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін послав російські ЗМІ підтиратися г*вном за фейки про нього з Пугачовою.

Також "Знай.ua" писав, що Влад Яма нагадав, як у школі ставилися до уроків російської мови після звісток про Стуса.