Відома акторка, та виконавиця ролі Женьки в серіалі "Свати" Анна Кошмал повідомила своїм шанувальникам, що вона змінила роботу. Проте акторка не жаліє про це, а навпаки, задоволена. Фото з нового місця роботи зірка розмістила в сторіс Insnagram.

Ана Кошмал. Фото: сторіс Instagram

Світлину вона підписала так: "До речі, під час війни збулась моя невеличка мрія влаштуватися у студію українського дубляжу. Мова - це зброя".

На фото задоволена зірка позує у блакитній кофтині та у навушниках. Вона намагається прочитати та озвучити текст. Щанувальники заінтриговані, кого озвучує Анна Кошмал поки невідомо.

Варто зауважити, що зміна робота пішла акторці на користь. До цього вона співпрацювала переважно з російськими акторами, які під час війни її майже не підтримують. Як розказала зірка, лише двоє російських колег написали Анні. Артистку підтримали Олександр Феклістов, який зіграв роль Сан Санича Берковича, та Андрій Бірін, який зіграв нареченого Жені, англійця Джека.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

А на свято вишиванки зірка потішили прихильників неймовірним та стильним образом - поєднання вишиванки та джинсів. Підписники оцінили креатив , та відзначили у коментарях, що вона стильна красива.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ліза Глинська вийшла заміж за свого обранця: "Незважаючи на дощ і війну".

До слова, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "Коли ми побачимося...".

Раніше ми писали, що біографічний фільм про Мерилін Монро "Блондинка" з Аною Де Армас у головній ролі "образить всіх", - вважає режисер.