Переможниця і суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Єлизавета Глінська, яка до того ж є засновницею і викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт в Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною в соцмережі стежить понад 470 тисяч осіб.

Єлизавета Глінська поділилася неймовірною новиною - вона вийшла заміж за свого обранця. Дівчина розповіла, що вони розписалися, незважаючи на дощову погоду і війну в її рідній країні. До такого заходу вона вбралася в блакитну вишиванку і одягла на голову симпатичний вінок з жовто-синіх квітів, не забувши про букет нареченої.

Скріншот з Instagram, Ліза Глинська
Скріншот з Instagram, Ліза Глинська

Після дівчина навіть показала свого новоспеченого чоловіка, Максима Большакова, фото з яким вона так рідко розміщує в соцмережі. Чоловік був за кермом машини, а на задньому сидінні - її сестра і мама, які теж були присутні на святі.

Дівчина заявила, що як тільки вони узаконили стосунки, в місті завила сирена повітряної тривоги, що її сильно засмутило.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Попри все ❤️ Люблю @bolshakov3764", - коротко написала Глінська.

Шанувальники привітали її і побажали щастя в подружньому житті, а також не забули згадати, як сильно вони чекають перемоги України над росією.

Скріншот з Instagram, Ліза Глинська
Скріншот з Instagram, Ліза Глинська

Нагадаємо, суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, як рятує життя в розпал війни в Україні: "Це наша місія"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла, від якого українського продукту європейці в захваті: "Відлітають у космос"

Також портал Знай.uа писав, що Ектор Хіменес-Браво закликав українців залишити лайку на потім і сконцентруватися на перемозі: "Всі розбірки після війни"