Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець представила своїм шанувальникам новий талант - вона прекрасно, проникливо декламує вірші. Одну зі своїх робіт Олена представила на сторінці в Instagram.

Зірка зачитала вірш Павла Тичини "Ви знаєте як липа шелестить". варто зауважити. що у теперішні непрості часи українська поезія як ніколи стає актуальною. запис зроблено у професійній студії, а Олена натхнено, з душею декламувала рядок за рядком. Шанувальники високо оцінили її роботу.

"Чудово! Останні місяці заново відкриваю і переживаю для себе українську поезію,українських письменників!❤️Це ,просто, нереально круто!!!І дуже актуально!!!😍😍😍", - написано в коментарі.

"Олено, дякую, я ридаю цілий день. слава Україні!!!❤️", - пише шанувальник.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще
"Як же ніжно, співоче і тепло звучить😍. Олено ваш голос так заворожує😍😍😍, "Дуже гарно! Дякую за ваш чарівний голос! Мені дуже подобається ваш тембр голосу, він зачаровує мене!🔥🔥🔥👏👏👏💙💛🇺🇦🇮🇷", - написано у коментарях.

Коментарі. Фото: скрин Instagram

Вже не вперше акторка пробує себе в цьому жанрі, проте раніше вона робила це зі сцени. Під час виступу на одному з благодійних концертів, де Олена зачитала вірш-сповідь, вірш-молитву, української журналістки Маргарити Тулуп з Чернігова. У вірші згадуються героїчні вчинки простих українців, які з перших днів війни згуртувалися та стали на захист рідної землі.