Відомий український письменник і лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан захопився єднанням українців і тим, як вони віддають останнє, щоб допомогти ЗСУ. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан активно допомагає українцям у цей непростий для кожного час і водночас не перестає дивуватися згуртованості людей. Так, музикант захопився, як українці віддають все, що можуть на потреби ЗСУ, щоб наблизити перемогу.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Жадан розповів, що навіть з ним зв'язуються люди, щоб передати необхідні речі для захисників. Віддають все - починаючи від взуття і закінчуючи раціями і карематами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Деякий час тому написала мені одна людина. Я, каже, був туристом, у мене купа туристичного спорядження. Потрібно? Потрібно, - кажу. Він послав. Наводжу все це з Нової пошти, а тут назустріч одному Тополі. Потрібно? – запитувати. Потрібно, - каже. Я і передав: рації, бінокль, намет, спальник, каремати, взуття і так далі. В хороші руки прямо на лінію фронту. Спасибі всім, що підтримує наших військових. Їм це дуже потрібно. Нам теж", - поділився Жадан.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олена Кравець з "Квартал 95" довела українців до мурашок пронизливими словами: "Можна чути без кінця ".

Також ми повідомляли, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "Коли ми побачимося...".

Крім того, ми повідомляли, Григорій Решетник після "втечі" до Польщі виправився і заспівав "Ой у лузі червона калина" в Карпатах: "Скучив".