Відома співачка Наталія Могилевська попередила українців про серйозну небезпеку через постійні обстріли і бомбардування російськими окупантами. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська попередила українців, що навіть якщо в їхньому регіоні не ведуться бойові дії, то небезпека зберігається і не тільки у вигляді ракетних ударів. Співачка попередила, що на території України багато снарядів, що не розірвалися, які становлять загрозу для життя людини.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

"В Одеській затоці знешкодили міну. Прохання до всіх ‼️ Не відвідувати лісопаркові зони, особливо в околицях міста. Також утриматися від відвідування пляжів. Залишається велика небезпека для мирного населення. На сьогоднішній день сапери знешкодили 114 000 вибухонебезпечних предметів, серед яких близько 2 тисяч - авіаційні бомби", - попередила зірка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Наталія Могилевська подякувала саперам, які щодня ризикують життям, щоб захистити українців від небезпеки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також ми інформували, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей.

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".