Відомий телеведучий Сергій Притула не є активним користувачем соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

Сергій Притула розмістив знімок з одним з безпілотників, який він купив для українських захисників за допомогою свого благодійного фонду. У кадрі телеведучий ніжно його обіймає, явно думаючи про те, як військові будуть знищувати їм російських окупантів.

"Ви ж знаєте, що мене хлібом не годуй, а дай купити якусь велику пташку для наших захисників. Бо велика пташка літає далеко, бачить ще далі, і розвідку проводить, і ведення вогню корегує. На ближчих дистанціях то і квадрокоптерів вистачає, але вже як на кілометрів 20-30-40 вгатити, то треба великі пташки", - написав Притула.

Скріншот з Instagram, Сергій Притула
Скріншот з Instagram, Сергій Притула

У підписі до публікації він також поділився, що бійці з ЗСУ розхвалили даний комплекс, відзначивши якість його камери і чіткість в управлінні, тому попросили надіслати їм таких ще. Притула повідомив, що виробники запропонували виготовити ще 4 таких комплекси, а це 12 безпілотників. Загальна вартість проекту становить 1 272 200 євро. Тому телеведучий знову організував збір коштів серед своїх підписників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Сума величезна, але ж пташки спільно з артою відпрацьовують кожну копійку кратно!!!МИ З ВАМИ ЗБЕРЕМО ЦЮ СУМУ!!!!!Чим швидше – тим краще!" - заявив Притула.

Коментарі - instagram.com/siriy_ua/
Коментарі - instagram.com/siriy_ua/

Коментарі - instagram.com/siriy_ua/
Коментарі - instagram.com/siriy_ua/

Нагадаємо, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі"

Як повідомляв Знай.uа, українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро: "Сидіти і курити бамбук"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула в перший день війни заплатив 10 тисяч гривень за таксі, щоб врятувати сина в Києві: "Плану не було"