Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами і сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має немаленьку аудиторію в соцмережі Instagram, на її аккаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Цього разу Ольга Горбачова вирішила відволіктися від трагічних новин і спілкування з шанувальниками на тему війни, і розмістила відрізок зі свого старого кліпу 2011 року на пісню "Любви волна". Як повідомила жінка, кадри знімалися в Бердянську, який на даний момент окупований російськими військами.

Ольга Горбачова, кадр з кліпу "Любові хвиля"
Ольга Горбачова, кадр з кліпу "Любові хвиля"

Горбачова вирішила підтримати дівчат і хлопців із захопленого міста, де за її словами, вона більше 10-ти років тому знімала ідеальне відео про кохання.

Дружина продюсера запропонувала приєднатися до її молитв і загальних практик. Також Ольга зробила невеликий подарунок - вона безкоштовно роздає свою косметичну продукцію з ефірних олій нужденним, адже саме в Бердянську знаходилася лабораторія з її виготовлення.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Як мені хочеться підтримати вас зараз хлопці і дівачата, що залишилися там. Для хлопців - наші молитви (приєднуйтесь всі дівчата на вільних територіях до спільних практик в моєму телеграм). Для дівчат - ми роздаємо нашу чудову косметику з ефірних олій безкоштовно, бо мали лабораторію по ії виготовленню саме у Бердянську", - написала Горбачова.

Нагадаємо, дружина Нікітіна Ольга Горбачова закликала українців віддатися таїнству, відомому кожному: "Лікують душу і мають силу"

Як повідомляв Знай.иа, Олена Кравець з "Квартал 95" довела українців до мурашок пронизливими словами: "можна чути без кінця"

Також портал Знай.иа писав, що Анатолій Анатоліч розповів, як рятував дітей з-під обстрілів і який шок довелося пережити: "бачили трупи"