Українська співачка Ірина Білик стала однією з тих, хто постраждав від безчинства російських окупантів на території нашої суверенної України.

Її будинок став "притулком" для цих вбивць, про що сама артистка не раз заявляла у своїх соцмережах. Наступним ударом для Іри став ігнор Філіпа Кіркорова, який ніяк не відреагував на те, що у Білик не залишилося дому.

І останній "ніж в спину Білик забив її колишній чоловік і батько її дитини - фотограф і продюсер Аслан Ахмадов, який зараз проживає в росії.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов, кадр з відео Viva
Ірина Білик і Аслан Ахмадов, кадр з відео Viva

Ведуча "Ранок з Україною" Лілія Ребрик згадала, що Аслан спочатку не підтримав війну росії в Україні і навіть виїхав до батьків в Азербайджан. Але нещодавно він повідомив, що хоче повернутися в росію і навіть анонсував концерт у Москві з піснями Ганни Герман. Ребрик запитала у Іри, як так могло статися.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Для мене ключове, що це колишній чоловік. Ми розлучилися півроку тому і це вже багато про що говорить. У нас були різні погляди на життя і коли почалася війна він дуже мене підтримав, переживав за сина. Я не стежила за його життям, він приїжджав до нас раз на рік-два, я завжди говорила, що мій син не мав підтримки від батька і ми тут самі жили. Це було моє рішення. Коли він поїхав з Баку до Москви я зі ЗМІ дізналася про концерт. Там 20 людей може прийде, але навіщо це потрібно було робити? Грошей це не принесе, пісні Ганни Герман ніхто не слухає. Він таку тінь кинув на мене. Але це ганьба для нього, ганьба, що він навіть не сказав мені нічого. Я б сказала, що не варто цього робити",- відповідає Білик.

Ірина Білик, фото: Знай.uа
Ірина Білик, фото: Знай.uа

Анатолій Анатоліч поставив акцент на тому, що більш дивно, адже пісні Ганни Герман - це фронтові пісні. І такий концерт може бути розцінений, як підтримка російської армії у війні з Україною.

Ірина Білик зазначила, що великих зборів на цьому концерті не буде, адже у Аслана Ахмадова батько при смерті і до нього вже навіть викликали священика.

Нагадаємо, що Ірина Білик у сльозах написала Філіпу Кіркорову, що у неї більше немає дому, відповідь колишнього Пугачової вражає.

Раніше ми повідомляли, що колишня Коляденко Ірина Білик розкрила секрет "вірша-пророцтва", написаного про рашистів.