Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч осіб.

Костянтин Бочаров в інтерв'ю радіоведучому славі Дьоміну відповів на безліч питань щодо зруйнованого окупантами будинку в Київській області, про переклад пісень зірок з російської на українську мову і про ЛГБТ-представників серед військових. Також він не міг не висловитися про співачку Ірину Федишин, яка зовсім недавно образила представників сексуальної меншини.

Дьомін і Mеlovin, скріншот з відео
Дьомін і Mеlovin, скріншот з відео

Артист назвав свою колегою "гомофобкою" і заявив, що та не має права подібним чином висловлюватися. Більш того, він зазначив, що Федишин є нібито дуже релігійною особистістю, але і у неї в шафі чимало "скелетів", якщо гарненько пошукати. Але Бочаров сказав, що не хоче опускатися до рівня співачки, тому розповідати публіці про її справи не буде.

"Коли людина говорить про релігію і на всі ці теми так відкрито, що ось, вона за любов. Я не розумію, за яку ти любов? Чому ти вважаєш, що ти можеш і маєш взагалі право говорити, що інші не мають любові, або що вони грішники. Якщо вникати у всю суть Федишин, можна нарити дуже багато. І на неоплачені оренди залів після концертів, і виступи за опозиційну партію в 2018 році", - заявив Бочаров.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Після артист попросив у Дьоміна дещо передати Федишин, з якою він спілкується.

"Передай, щоб вона пішла і поставила свічку за здоров'я всім і за свій розум. Мені здається, в 21 столітті писати таке... Прикривається, що вона має право на свою думку. Ср*ти нікому не потрібна її думка, бл*ть, Іринки Федишин", - сказав артист.

Нагадаємо, Mеlovin відповів на образливі слова Ірини Федишин на адресу ЛГБТ-представників: "Ми не в московії, пані"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин відповіла на хейт і глузування через слова про ЛГБТ-представників: "Не засуджую"

Також портал Знай.uа писав, що Melovin накинувся на Могилевську після пропозиції зробити російську мову - другою державною: "Це п*здець, що ти пила?"