Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч чоловік.

Володимир Дантес у своїх Insta Stories розмістив публікацію одного новинного Telegram-каналу зі словами Зеленського, які він виголосив під час виступу у Верховній Раді з нагоди візиту президента Польщі Анджея Дуди. Він сказав, що єдність дружніх країн не зможе порушити ні ворожі політики, ні іноземні агенти, і навіть журі на Євробаченні.

Володимир Зеленський, судячи з усього, мав на увазі співачку Ірину Федишин, яка після розголошення інформації про те, що українське журі поставило Польщі нуль балів, швидко "перевзулася" і заявила, що її бали просто не зарахували. Зірки і шанувальники довго мусолили цю тему, звинувачуючи співачку та інших членів журі в "невдячності" країні, яка прихистила мільйони біженців під час війни з росією.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Дантес зазначив, що Зеленський згадав "ворожого політика", швидше за все путіна, і Федишин разом, нібито заносячи їх в "чорний" список тих, хто міг посварити Україну і Польщу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Просто в одному списку путін і федишин", - написав Дантес.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Нагадаємо, Володимир Зеленський поставив крапку в скандалі з Польщею, Федишин і компанією на Євробаченні: "12 сьогодні і назавжди"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин накинулася на продюсера "Голос країни" Завадюка, захищаючи свою гомофобію: "Навіть не пахне"

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин відповіла на хейт і глузування через слова про ЛГБТ-представників: "Не засуджую"