Український захисник Олександр Зінченко в 4-й раз виграв англійську Прем'єр-лігу, граючи за "Манчестер Сіті". Отримавши свій трофей він обернув його в український прапор і не зміг стримати сліз.

Команда "Манчестер Сіті" стала чемпіоном АПЛ 2021/22 після драматичної перемоги над "Астон Віллою" з рахунком 3:2. Перемогу команді допоміг здобути український захисник Олександр Зінченко. Він відіграв за команду другий тайм і зробив асист, коли "Манчестер" зрівняв рахунок.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

Для Олександра Зінченка це не перший тріумф з "Манчестер Сіті". Раніше український футболіст ставав чемпіоном у сезонах 2017/18, 2018/19, 2020/21.

Варто відзначити, що ця перемога стала особливою для футболіста. Коли він отримав трофей, то обернув його в український прапор, а трибуни почали без замовкання скандувати на його честь. Зінченко не зміг стримати сліз на полі і його колеги по команді вирішили трохи підтримати.

"Особливий момент", - коментують перемогу футболіста в мережі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Саліванчук поділилася простим рецептом смачного і швидкого обіду для тих, хто живе від сирени до сирени.

Також наш портал інформував, такої її ще не бачили: зірка "Кварталу 95" Олена Кравець відкрила в собі новий талант, "Я ридала весь день".

Крім того, наш портал писав, Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо подарували військовим трішки щастя в непростий час для України: "Наш шлях до перемоги".