Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч чоловік.

Андре Тан розповів про висновок, який він зробив за час бойових дій в Україні. Для нього стало відкриттям, що люди - це найдорожче, що може бути в житті, і ніякі матеріальні речі не мають значення у важких ситуаціях.

"Пробачити і відпустити! Люди - найголовніший актив. Це мій основний висновок за час війни. Неважливо, скільки у тебе грошей, майна або дорогого одягу — все це стає дрібницею в дійсно важкій ситуації. І тільки тоді розумієш, що саме зв'язки з іншими людьми — найдорожче, що у тебе взагалі коли-небудь було", - написав Андре Тан.

Скріншот з Instagram, Андре Тан
Скріншот з Instagram, Андре Тан

Більш того, дизайнер зізнався, що дуже зблизився зі своєю мамою і сестрою. Особливий зв'язок встановився, коли він боявся за їх життя. Адже його рідні перебували в іншому місті, в реальній небезпеці. Андре Тан розповів, що вони спілкувалися годинами по телефону, обмінюючись емоціями і переживаннями.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також дизайнер зазначив, що дуже важливо навчитися прощати. Адже зараз, в такий складний для кожного час, дуже важливо тримати біля себе справжніх і відданих друзів.

"І найголовніше: потрібно прощати образи — на них просто немає часу. Шукайте друзів, а не ворогів! Зараз час дружити, творити на благо нашої України, а не тонути в негативі і порожніх образах", - написав дизайнер.

Нагадаємо, Андре Тан розповів про свою головну мотивацію працювати і допомагати Україні: "Будую фундамент для щасливого майбутнього коханої"

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан розкрив найцікавіші факти про вишиванку - Іван Франко був справжнім модником

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль знайшла, ким замінити Дана Балана - на місце цього волохатого пана хочуть всі чоловіки: "Степану пощастило"