Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огнєвіч повернулася в події річної давності і поділилася зворушливими спогадами про свою підготовку до зйомок нового сезону "Холостячки", де вона була головною героїнею. Співачка зізналася, що тоді поняття не мала що її чекає і все було так чарівно.

Більш того, рік тому, в цей же період вона знімалася в кліпі на свою пісню "Мій назавжди" в сонячній Туреччині. Артистка поділилася, що тоді вони з командою дуже не висипалися, так як на відпочинок часу не було. Злата заявила, що це її звичний стан, так як на всіх проектах вона викладається на максимум.

"Я правда думала, що я не виживу, тому що в травні минулого року у мене був такий графік, якого не було ще в житті. Це просто я ще не знала, що мене чекає далі. Я з такою теплотою зараз це згадую", - сказала Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також артистка повідомила, що "попрощалася" з усіма речами, в яких вона була на зйомках "Холостячки", і зібрала їх в пакети, щоб віддати сестрі.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Нагадаємо, Злата Огнєвіч перетворилася на наречену, що втекла після невдачі з переможцем "Холостячки": "Нагадую секрет"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч закрила груди стрічкою, мріючи про США: "Шалена думка"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розповіла, чому об'їхавши півсвіту залишилася жити в Україні: "Наше небо особливе"