Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клопотенко з радістю повідомив, що його мрія відкрити український фаст-фуд нарешті здійснилася. Кулінар разом із співзасновницею компанії "Нова пошта" Інною Поперешнюк готується до відкриття невеликого закладу під назвою "Інші" в Івано-Франківську.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Клопотенко зазначив, що в ресторанчику буде суміш мікс українського фаст-фуду і вуличних шедеврів. Більше того, українці, які потребують допомоги, зможуть отримати безкоштовну їжу. Також кулінар відкрив завісу на меню для гостей.

"У меню: борщ том ям, пампушкобургери, крильця з гострим соусом Верещака, паляниці, кисло-солодка курка, локшина з яловичиною та багато іншого", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Євген також поділився планами на майбутнє - продавати франшизу по всьому світу. На його думку, так він поширить українські смаки і сенси, і зробить це за допомогою фаст-фуду, про який знають практично в будь-якому куточку планети.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко надихнувся через слова бездомного про Україну: "Європа вже зрозуміла, що ми..."

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко розповів про реакцію європейців на українську кухню - галушки уплітали за обидві щоки: "Шок у людей"

Також портал Знай.uа писав, ніжний і ароматний хліб "Халам" від Євгена Клопотенка: впорається навіть дитина