Відомий український телеведучий Андрій Бедняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,5 мільйона.

Андрій Бедняков розмістив кілька знімків з українськими дітьми, які по нещасливому випадку стали жертвами російських окупантів. Багато з них втратили батьків, інші кінцівки, а деякі дуже сильно поранені. Телеведучий зазначив, що у кожного з них є своя, важка і болюча історія, але однозначно героїчна.

Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков
Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков

Також він зазначив, що незважаючи на пережитий жах, вони все одно знаходять в собі сили посміхатися. Крім того, Бідняков подякував лікарям, які рятують життя дітей у цій війні, і назвав жахливу кількість убитих і поранених окупантами маленьких українців.

"Діти. Діти війни.. У кожного своя історія. Важка. Героїчна. Але, незважаючи на весь біль, вони знаходять в собі сили посміхатися. Діти повинні посміхатися. Діти повинні жити! ❤️ P.S. За офіційними даними, з 24 лютого від рук загарбників в Україні загинуло 232 дитини. Понад 450 поранено.." - написав Бедняков.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаэмо, "колишній" Насті Івлєєвої Андрій Бедняков з "Орел і Решка" втратив 200 тисяч людей: "Забув ,з чиєї ложки жер"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бедняков з "Орел і Решка" сказав, чому путін ненавидить Маріуполь, а місто любить Україну: "Люди туди не хочуть"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бедняков показав рідних і поділився теплими спогадами про Маріуполь: "Україна для мене – це..."