У неділю, 22 травня 2022 року, відбувся останній тур англійської прем'єр-Ліги (АПЛ), який визначив фінальні позиції команд у турнірній таблиці.

Вся увага, звичайно ж, була приділена топовим командам - Ліверпулю і Манчестер Сіті, які боролися за чемпіонство з різницею в одне очко.

Манчестер Сіті - Челсі, скріншот: Youtube
Манчестер Сіті - Челсі, скріншот: Youtube

Мало не до самого фіналу матчів, які одночасно почалися, тривала інтрига - хто ж підніме над своїми головами кубок чемпіона АПЛ. І такими виявилися гравці Манчестер Сіті, коли їм вдалося зробити нереальний камбек проти "Астон Вілли", програючи 2:0, і закотивши противника три м'ячі у ворота за п'ять хвилин.

Це легендарна перемога ще й тому, що у складі "Манчестер Сіті" грає українець Олександр Зінченко - він заробив шикарний асист, віддавши пас, завдяки якому був забитий другий гол.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

Зараз хлопець разом зі своєю дружиною владою Седан опублікували спільний пост в Instagram, щоб показати, як вони відсвяткували перемогу на полі. Дівчина вийшла на поле разом з їх дочкою, чим розчулили сотні фанатів Зінченка.

"Масюся (Саня, вперше не про тебе. Вибач)", "Диво-дівчинка у прекрасних батьків!", "Як це красиво, ви класні і вітаємо з перемогою! І скоро наша Україна переможе і буде вільна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Зінченко в 4-й раз виграв чемпіонат Англії і не зміг стримати сліз радості: "Особливий момент"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Петраков прибрав зі збірної Гурмаша, Буяльського і Бесєдіна: "У ліжку працювати, вони до дружин їдуть"

Знай.ua писав, Олександр Зінченко виконав мрію 10-річного українця, взявши його на тренування "Манчестер Сіті": "Стати футболістом"