Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,2 мільйонів чоловік.

Ще в березні всі дізналися, що співачка більше не разом з Володимиром Дантесом - Їхні стосунки підійшли до кінця. Тепер вони абсолютно вільні і Надя вирішила не приховувати любові до тих чи інших чоловіків.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

У неділю, 22 травня 2022 року, 38-річчя святкував відомий тревел-блогер Антон Птушкін. З цієї нагоди Дорофєєва і написала публікацію, запізнившись на один день.

"Обожнюваний мною Тоша. З минувшим тебе💔", - йдеться в Stories.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Невідомо, чому вона вибрала саме цю публікацію Антона Птушкіна. У ній немає нічого такого, тим більше зроблена вона ще в 2019 році. Тоді блогер написав, що на початку жовтня в Києві було досить жарко, Сонце. Однак йому вдалося дістатися до студії і спостерігати спеку з вікна.

Користувачі, які перейшли на цю публікацію зі сторінки Наді Дорофєєвої, почали писати там свої привітання.

"Ти найкращий! Ми сумуємо за твоїми випусками. Самого всього найкращого тобі❤️", "Як можна бути настільки милотою?", "Який Ви красивий", - залишили вони в коментарях.

Нагадаємо, Дантес показав, як Федишин і Путін опинилися в одному "чорному" списку: могли порушити єдність Польщі та України

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва в коротенькому ТОПі зачарувала не тільки посмішкою: "Яка ти неймовірна"

Знай.ua писав, Антон Птушкін показав, що російські окупанти зробили з Харковом: "Боляче бачити..."