Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова з радістю поділилася, що через довгий час вона все ж сходила в салон краси і навела марафет. Танцівниця зізналася, що перебуваючи закордоном вона так і не змогла піти до місцевих б'юті-майстрів і довіритися їм. На її думку, українські дівчата набагато краще справляються з цією делікатною роботою, тому вона покірно чекала, поки її салон відкриється.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Перебуваючи декілька місяців за кордоном я так і не наважилась віддати свої руки тим майстрам та чекала на повернення до своїх улюблених салонів! Наші дівчата найпрофесійніші й найталановитіші і це чиста правда 🙏" - написала знаменитість.

Гвоздьова також похвалилася роботою майстрів з манікюру - тепер її ручки доглянуті, нігті нафарбовані в нейтральний колір, а на одному з них можна помітити цікаву наліпку у вигляді герба України. Танцівниця зізналася, що знову відчула себе жінкою і переказала розмову зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні знов відчула себе жінкою! Сьогодні так сильно цінуєш прості речі, прості буденні моменти і справи! Сьогодні чоловік запитав мене: - "Чому це я сьогодні так красиво вдяглася і причепурилася?" На що я відповіла: – "Бог його знає, що станеться через хвилину, годину, хочу бути красивою", - написала Гвоздьова.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" пограла стегнами на камеру в обтягуючих лосинах: "Те, що вмію"

Як повідомляв Знай.uа, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розповіла, як ігнорує сирени під час повітряної тривоги: "Спокійно, щасливо і тихо"

Також портал Знай.uа писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" відчула себе непотрібною через війну: "Кому потрібні танці"