Відомий ведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 540 тисяч осіб.

Володимир Остапчук частенько висміює росіян, їхню владу і армію. Цього разу його новою "жертвою" став проросійський політик Віктор Медведчук, якого не так давно затримала СБУ. Остапчук в опублікованому відеоролику пародіює його, згадуючи зірок українського шоу-бізнесу, а також Оксану Марченко.

Медведчук. Фото: Youtube
Медведчук. Фото: Youtube

Фрагмент був вирізаний зі звернення Медвудчука, в якому він розповідає про махінації Петра Порошенка. І судячи з усього, він обмовився і сказав досить вульгарну фразу, яку вже напевно чув кожен.

Остапчук не міг не висміяти політика і записав відео, назвавши його повною версією допиту, яку злила СБУ в мережу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Так як моя дружина полоум... половниця шоу-бізнесу, я готовий розповісти всі секрети українського шоу-бізнесу. Олег Винник носить перуку, Наталя Могилевська ненавидить хвіртки і ворота. Про це мені сказав пан Порошенко. А Ірина Федишин - це трансгендер. Зараз я назву прізвища тих, хто безнал не бере, а ан*л...", - сказав Остапчук на відео.

Нагадаємо, Віктор Медведчук розповів про роль Петра Порошенка в каламутних схемах з "Л\ДНР"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Кошова після викриття Медведчука натякнула, де незабаром виявиться Порошенко: "Петя, тебе чекає Вітя"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук запропонував українцям взяти на озброєння небесні явища: "Хмарка перспектив р*шистів"