Український музикант, вокаліст групи "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч чоловік.

Святослав Вакарчук опублікував знімки, зроблені журналістом і військовим кореспондентом Мстиславом Черновим з Харкова. У кадрі артист стоїть в окопі, який вирили українські бійці, в касці і з бронежилетом.

Вакарчук підкреслив, що саме він зі своїм колегою Євгеном Малолєткою показали всьому світу жахи, що кояться в захопленому російською армією Маріуполі для міжнародних ЗМІ.

Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук
Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук

Артист також повідомив, що за неоціненні заслуги вони стали лауреатами премії імені Георгія Ґонґадзе для українських журналістів, і зазначив, що вони гідні цієї нагороди.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Крім фото Вакарчук ще розмістив відео з того самого окопу і показав фрагмент з концерту, на якому він виступав з Сергієм Жаданом 14 числа.

"Це українська земля, в якій раніше сіяли хліб, а зараз риють окопи. Але нічого, звільнимо землю від зарази і будемо знову сіяти, вирощувати. Годувати свою країну та інші мирні країни", - сказав Вакарчук на відео.

Нагадаємо, 47-річний Святослав Вакарчук стане татом вдруге - мама малюка все та ж

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук не забув про вишиванку і воїнів ЗСУ, взявши в руки гітару: "Поки не переможемо"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук виступив для бійців ЗСУ прямо на лінії фронту: "Пам'ятатиму все життя"