Відомий український музикант Сергій Бабкін вирушив у благодійний тур заради підтримки України та людей, які постраждали від війни. Співак показав, де зупинився і як проводить вільні від виступу хвилини разом з дітьми. Фото він опублікував на своїй сторінці в instagram.

Сергій Бабкін, як і багато інших українських артистів, відправився в благодійний тур, щоб зібрати гроші для підтримки України. Артист поділився новим знімком, на якому показав, де тимчасово зупинився з сім'єю.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Бабкін зізнався, що діти дуже сильно сумують за ним, оскільки більшу частину часу він проводить на концертах. Музикант додав, що раніше міг відмовитися від виступів, щоб побути з дітьми, проте в нинішніх умовах, він не може собі такого дозволити, адже його рідна країна в біді і потребує будь-якої допомоги.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У перервах між благодійними концертами... багато проводимо час поза тимчасовим домом. Діти дуже сумують. Говоримо з ними, пояснюємо, що ми раніше могли відмовитися від концертів і бути з ними. Зараз Україна потребує нашої допомоги, тому нам доводиться часто їхати. Спасибі нашій мамі і нашій няні за допомогу! Дякую всім, хто допомагає Україні!",- поділився Сергій Бабкін.

Раніше Знай писав, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".

Також ми інформували, Христина Гірник показала, як ніжиться під душем, поки Остапчука немає поруч: "Тіло стає розслабленим і вдячним".

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Цибульська пішла зганяти зайві кілограми після зауваження сина про те, що вона поправилася: "Мам, може на дієту?".