Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огнєвіч відреагувала на незвичайну ідею українок, які фінансово хочуть підтримати військових. Суть її в тому, що дівчата продають свої оголені фотографії і жертвують зібрані кошти бійцям з ЗСУ.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

За словами співачки, в цьому немає нічого поганого, а навіть навпаки - це сміливе рішення, яке піде на благо всієї країни. Більш того, вона сказала, що це "креативно і красиво", але ось сама на таке б не наважилася.

"Коли я побачила це в сторіс у своєї подруги, я офігела, правда. Я подумала, вау, як це круто, креативно і красиво. Тому що наші дівчатка найкрасивіші в світі", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Але шанувальники артистки вважають інакше. Вони дуже негативно поставилися навіть до думки про такий вид збору коштів, і написали Златі безліч неприємностей.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Злата у відповідь заявила, що не варто так категорично дивитися на речі, які не під силу зрозуміти деяким людям. А також нагадала, що світ не ділиться на чорне і біле, і закликала інших дівчат приєднатися до такої можливості фінансово допомогти ЗСУ.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала красеня з "Азовсталі", який зняв свій "останній" день

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч викинула речі з "Холостячки", назавжди розпрощавшись з минулим: "Думала, що я не виживу"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч перетворилася на наречену, що втекла після невдачі з переможцем "Холостячки": "Нагадую секрет"