Українська акторка і одна з найбільш спортивних учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна, яка славиться своєю неймовірною розтяжкою і соковитими формами, є активною користувачкою соцмережі Instagram. Молода артистка регулярно розміщує свіжі публікації і ділиться подробицями свого яскравого життя, за яким стежить близько 65 тисяч осіб.

Катерина Нікітіна зняла атмосферний відеоролик під супровід зворушливого вірша маловідомої поетеси Поліни Нестерук, яка написала про те, як їй шкода, що деякі українці перебувають закордоном в той час, поки інші змушені спостерігати, як російські окупанти руйнують їх рідну країну і вбивають близьких людей.

Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна
Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна

Судячи з усього, Нікітіна таким чином вибачилася за те, що зараз знаходиться у відносній безпеці.

Як відомо, багато українців відчувають почуття провини через свій від'їзд до Європи, подалі від війни в Україні, і артистка, мабуть, не стала винятком.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Просто пробач..." - коротко написала Нікітіна.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" осідлала жеребця і поділилася одкровеннями: "Це свобода"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, що буде, якщо путін спробує відкусити хоч шматочок від України: "Не пішло, поперек горла стала"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" змушена мити посуд у французькому ресторані через брак грошей: "Так, не в кайф це все"