Відомий український гуморист, актор, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач розповів, як його ледь не збив винищувач. Кумедну історію він розповів в інтерв'ю славі Дьоміну.

Юрій Ткач розповів, що найсмішніше сталося з ним за три місяці поки в Україні йде війна. Актор поділився, що разом з іншими гумористами і співаками виступав для українських захисників на аеродромі, де трапилася досить кумедна історія.

Скрін з instagram Юрія Ткача
Скрін з instagram Юрія Ткача

Так, за словами гумориста після виступу їх вивели на аеродром показати літаки. Артисти стали свідками, як український винищувач йде на посадку. Літак пролетів над зірками всього в 15 метрах.

"Після одного з концертів у хлопців. Аеродром. Ми виходимо на аеродром, показують один літачок, показують другий літачок, кажуть, а цей готується зараз. Гул йде, двигуни продуваються. Він виходить і по аеродрому, злетів. Стоїмо спілкуємося, стояв Вова Шумко, військові, стояли організатори, Віталій Козловський, стоїмо лялякаєм. Нам розповідають що як, скільки галонів, літрів тонн цього палива треба. А потім повертається комбат і каже:"А ось тепер готуйтеся". Ми повертаємося і бачимо, що літак починає низько сідає над злітною смугою. Над нами метрів 15 пролітає. Мало не вср*вся. Мало не вср*лися всі і мало не вср*вся комбат", - поділився Юрій Ткач.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше Знай писав, Остапчук показав повну версію допиту Медведчука - мова була не тільки про Порошенка: "Винник носить перуку, Федишин - трансгендер".

Також ми повідомляли, дружина Григорія Решетника Христина повернулася до улюбленого дзеркала в Києві: "Тут все таке моє".

Крім того, ми інформували, Валерій Меладзе йде з музики, щоб чистити воду-навіть брат Костя не зупинить: "Розробив...".