Українська співачка Марія Бурмака заговорила про те, які небезпеки чатують на відомих людей під час війни. То ж часто те, що називають "зірковою хворобою" є насправді дечим зовсім іншим.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці Марії Бурмаки у соцмережі Фейсбук. Як зауважує вона, багато українців заради своєї безпеки закривають свої профілі у соцмережах.

"Хочеться написати от про що. Про так звану "зіркову хворобу". От деколи хочу зайти на профіль людини, яка залишила комент. Чи то хороший, чи критичний. Або є запит на дружбу. А профіль — закритий. У переважної більшості вас – закритий профіль!!! Так, я розумію, FB дав таку можливість, це питання безпеки.", - йдеться у публікації. Марія Бурмака

Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka
Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka

Водночас сама Марія Бурмака має відкритий профіль, щобільше - її обличчя і так добре відоме багатьом. Проте, така ситуація не завжди їй на руку, адже будь-хто може її вистежити. Саме тому, співачці доводиться вживати певних заходів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"А тепер уявіть мене. Я ж от, наприклад, не просто не закриваю профіль і коменти. Я не закриваю лице і для мене звичною є ситуація в реальному житті, коли я не знаю нікого, а мене знають всі!! Будь-хто може підійде зі спини, чи зустріти біля темного під'їзду, чи вирахувати де я буваю. Тому обмежую і своє спілкування, і перебування серед великої кількості людей, і знайомства з невідомими мені персонажами.", - пише вона. Марія Бурмака

Марія Бурмака, facebook.com/burmaka.maria
Марія Бурмака, facebook.com/burmaka.maria

Співачка пояснює, що така ж ситуація у всіх відомих особистостей. А оскільки з початком війни диверсантів побільшало, їм слід бути особливо обережними. Тому, на її думку, не варто таку поведінку називати "зірковою хворобою", адже часто це просто елементарні правила безпеки.

"А з початком війни мене прямо попередили, шо диверсантів багато і як я виглядаю вони знають. В інших артисток і артистів, журналістів, публічних постатей — така сама ситуація. Просто треба берегтись. Але так було завжди. А багато хто це любить називати "зірковою хворобою". Ви просто подумайте, що це ніяка не зіркова хвороба. Це елементарні правила самобезпеки", - пише співачка. Марія Бурмака

Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka
Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka

Скріншот: facebook.com/maria.burmaka
Скріншот: facebook.com/maria.burmaka

Нагадаємо, Марія Бурмака після евакуації поранених воїнів з Азовсталі вказала на важливу деталь: "Саме тим ми відрізняємось від мордору"

Також ми писали, Марія Бурмака відшукала польського священника, який у церкві заспівав "Червону калину": "Багато чого запланували хорошого"

Нагадаємо, Марія Бурмака відкрила всім очі на безжальний план путіна: "Вбивають, тому що ми українці"