Народна артистка України Марія Бурмака поділилася яскравим фото на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, на якому позує в традиційному українському вбранні. Крім того, зірка поділилася думками з приводу війни в Україні.

Марія Бурмака захопила новим знімком, на якому позує в народному українському одязі. Таким фото зірка поділилася не просто так, адже вирішила сказати кілька слів про протистояння України у війні з рф.

Марія Бурмака. Фото: скрін, youtube
Марія Бурмака. Фото: скрін, youtube

Бурмака зазначила, що мета російської армії і Кремля в Україні вже давно ясна. Немає ніяких фашистів і неонацистів, придуманих в Кремлі і "прорекламованих" пропагандистами, вони прийшли знищувати український народ без будь-яких причин і самі в цьому зізналися. Просто, тому, що українці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вони хотіли" вирішити українське питання". Вбивати нас, тому що ми українці", - підписала публікацію Бурмака.

"Тепер почали говорити москалі правду для чого та війна, що нас українців знищити!!!! Пригнічуються!",- написали в коментарях.

Раніше інформаційний портал Знай писав, голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "ніколи не переможе".

Також наш портал інформував, що зірка "Орла і решки" Андрій Бедняков показав знищені спогади про Маріуполь: "Тут я працював".

Крім того, наш портал писав, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".