Відома та популярна ведуча Маша Єфросиніна розділила з шанувальниками свої внутрішні переживання та відчуття. Вона опублікувала на своїй Іnstagram-сторінці чорно-біле фото написала єдину фразу: "Дев'яносто днів лютого".

Публікацію зірка зробила 24 лютого, саме з цієї дати війна в Україні вже тримає 90 днів. Підписники погодились з Машею, а в деяких коментарях написали, що для них все ще триває лютий, а так хочеться, щоб настав травень.

Пост ведучої та її фото пройняло підписників та шанувальників зірки до мурашок, вони розділяють її стан душі.

"Вийшла на роботу вперше за три місяці, так от потрібно писати вже 24 травня, а я досі у лютому , ментально я там і буду до кінця війни ! Україна❤️❤️❤️❤️", - зазначила підписниця.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментар. Фото: скрин Іnstagram

"Це точно на 100%, на жаль, місяці змінюються, а ми не помічаємо😣🥺😭💙💛",

" Бесконечный февраль, одна сплошная рана 🙏", - написано в інших коментарях.

Коментар. Фото: скрин Іnstagram

"Вже 90 днів 24 лютого!!!😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢", - написали шанувальники.

Для фото Маша Єфросініна обрала блузу без зайвих прикрас, яка оздоблена гербом України. Попри сумний погляд, підписники відмітили, що Маша прекрасна та сильна жінка.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".

До слова, Оля Полякова розповіла Маші Єфросиніній про небажання жити: "Є*ашив, як проклятий кінь".

Раніше ми писали, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися"