Знаменитий український хореограф, зірка шоу "Танці з зірками" Влад Яма згадав про колишнє життя ще до початку російського вторгнення. Танцюрист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram яскравими кадрами з минулого.

З початку повномасштабного російського вторгнення пройшло 3 місяці. В один день перекинулися життя мільйонів українців. Те, що раніше здавалося буденністю, в умовах війни стало чимось недосяжним. Багато українців з теплом згадують, якими були дні до війни, не став винятком і Влад Яма.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

Так, знаменитий хореограф занудьгував за спокійним мирним життям, яке було ще кілька місяців тому. Він поділився кумедним ролик, який був знятий десь за містом. Танцюрист тоді, мабуть, вирішив покататися на коні і показав невеликий уривок його "знайомства" з твариною.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Так, це масаж. Підемо кататися", - звернувся танцюрист до коня, який забавно потерся йому об спину.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".