Українська співачка Анастасія Кочетова, яка більше відома як MamaRika розповіла про радісну подію в її житті. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika менше місяця тому випустила кліп на пісню "сину". Даний трек зірка присвятила українським матерям і дітям, які постраждали від війни, розв'язаної росією в Україні.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

Так, співачка поділилася радісною новиною - кліп набрав перший мільйон переглядів. І це всього менш ніж за три тижні. MamaRika подякувала шанувальникам за підтримку і додала, що вони надихають її творити далі.

Співачка натякнула, що вже найближчим часом фанати зможуть почути її нове творіння. Втім, ні дати релізу, ні інших подробиць зірка поки розкривати не стала.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Перший мільйон переглядів кліпу # сина менш ніж за три тижні - показник вашої любові. Дякую, що проживаєте разом зі мною кожне слово, кожну ноту, біль і радість і надихаєте творити далі. Хто ще не бачив відео-посилання в біо. Ну а зовсім скоро новий трек...", - поділилася співачка з шанувальниками.

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз...".

Також наш портал інформував, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко вмотала з Росії, планує народжувати закордоном: "Можливість втекти і усамітнитися".

Крім того, ми повідомляли, Ірина Федишин знову осоромилася, зачепивши Настю Приходько - та в кишеню за словом не полізла: "Хто ти така?"