Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона чоловік.

Маша Єфросиніна в Insta Stories показала, як молодший син Олександр зворушливо привітав її з днем народження. Хоч свято і затьмарила війна в Україні, але близькі люди все ж знайшли спосіб порадувати зірку. Як відомо, телеведучій цього року, 25 травня, виповнюється 43 роки.

Маша Єфросиніна та її 7-річний син Саша
Маша Єфросиніна та її 7-річний син Саша

Олександр вранці приніс коханій мамі симпатичний букет прямо в ліжко, щоб подарувати їй гарний настрій на весь день. Єфросиніну явно зворушили старання сина, адже як вона повідомила, такі сюрпризи їй влаштовує чоловік вже протягом 20-ти років, але зараз він в тисячах кілометрах від неї, а хлопчик вирішив не порушувати традицій.

"Моє сонечко рідне, це мені? Дякую тобі, мій маленький. Це мій перший букет в день народження", - сказала Єфросиніна.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після подяк Олександр заявив, що купив квіти за свої гроші, що дуже розчулило телеведучу.

Таку подію не могла пропустити Оля Полякова, з якою телеведуча разом веде випуски шоу "Дорослі дівчатка". Співачка записала зворушливе відеозвернення з привітаннями і побажала подрузі скоріше повернутися додому, в мирну і вільну Україну, а також здоров'я і натхнення.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна відповіла хейтерам, які критикують її за російську мову: "Тупі дискусії"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "Коли ми побачимося..."