Популярна українська акторка Тетяна Песик, яка відома завдяки своїй участі в гумористичному скетчкомі "Країна У" і шоу "Жіночий квартал", має чимало шанувальників. Артистка регулярно ділиться новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 480 осіб.

Тетяна Песик знову постала перед фанатами в ролі баби Параски і розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів. Артистка на відеоролику відпустила безліч геніальних жартів і почала змішувати інгредієнти, від яких будь-якій людині стане погано - залежане сало, черв'яки, гній, фекалії та інше.

Все це вона помістила у величезну ємність, схожу на котел відьми, а після заявила, що це сухий пайок армії рф.

Скріншот з Instagram, Таня Песик
Скріншот з Instagram, Таня Песик

Після Тетяна Песик поділилася дієвим і нехитрим методом для швидкого знешкодження ворога. Артистка взяла в руки цеглу і порадила кинути їм прямо в обличчя окупанту. Для Путіна вона підготувала мак, щоб його "рак" процвітав, для пілотів - боби зі зрозумілих причин, а щоб земля їм здавалася м'якше, кинула в котел пух.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" зайнялася "торгівлею" футболок заради покупки дрона для ЗСУ

Як повідомляв Знай.uа, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" подарує українцям "російський військовий корабель": "В у мене є..."

Також портал Знай.uа писав, що Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" замовила слівце за Шарія замість його дружини: "Нах*р він мені такий здався"