Відомий український співак Віталій Козловський представив нову роботу - кліп на пісню "Інша весна", який було відзнято у квітні цього року на фоні зруйнованих багатоповерхівок.

Проте робота не всім сподобалась та хейтири назвали її "танцями на кістках". Свою реакцію співак емоційно виловив в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Емоцій співак не стримував. Він розповів, що зараз перебуває в УКраїні, проте не уточнював де саме, проте в безпеці він себе не почуває через воєнні дії.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Він також розповів, що сталося поруч з його будинком на столичній Оболоні. Люди просто лишились житла та чудом вцілілі. Він дуже переживає їх біль та страждання.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він пояснив, що знімали кліп біля будинку по вул. Богатирська, 20. Він там жив, а в будинок поруч ходив займатися англійською. Тому він дуже болісно переживає ці моменти, бо в дану мить там нічого немає, в нього розривається серце. Весь свій біль від показав через пісню у кліпі. Проте хейтери не оцінили посил співака.

"Просто розриває на шматки...., ми не можемо по іншому", - сказав він. також співак сказав, що просто послав їх , бо це хроніка того, в чому він жив. "Це крик душі", - емоційно зауважив співак.

Нагадаємо, Віталій Козловський та Євген Кошовий показали перші кадри зі звільненого Харкова: "Незламний".

До слова, Віталій Козловський зізнався, що важко переживає війну: "Неможливо абстрагуватися".

Раніше ми писали, що Віталій Козловський потужно підтримав українських захисників на передовій, навіть Сумська зворушилася: "Даруєш радість"