Український співак Віталій Козловський, як і багато його колег по цеху, підтримує бойовий дух бійців ЗСУ, виступаючи для них Чи не на передовій. Цього разу артист показав на своїй сторінці в instagram, як потужно підтримав українських захисників.

Віталій Козловський потужно підтримав українських захисників і захисниць, організувавши концерт буквально в польових умовах. Він приїхав до бійців практично на передову і заспівав кілька пісень, щоб підняти їх дух і трохи відвернути від того, що відбувається.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

"Сьогодні дивлюся це відео з посмішкою на обличчі. Але в той же час відчуваю, що моя душа болить... Ці хлопці вже на передовій, а тиждень тому у нас була ця зустріч. Так хотілося їх підтримати і дати хоч ковток легкого повітря... молюся, щоб ми перемогли і повернулися живими", - написав Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вчинком співака захопилася українська актриса і телеведуча Ольга Сумська.

"Віталічок, рідний, спасибі, що даруєш радість нашим захисникам!",- написала вона в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай писав, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися: "До перемоги!".

Також ми повідомляли, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".

Крім того, наш портал писав, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".