Український виконавець Віталій Козловський розповів, як живе в умовах війни і чому не може відволіктися від подій в країні. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський один з тих артистів, які всіма силами намагаються підняти бойовий дух і підтримати захисників у цей складний для всіх українців час. Він неодноразово виступав для бійців ЗСУ, влаштовуючи для них концерти практично в польових умовах.

Віталій Козловський, скріншот: Youtube
Віталій Козловський, скріншот: Youtube

Віталій Козловський зізнався, що незважаючи на те, що оптимістично поводиться на публіці, думки не дають відволіктися від жахів, що кояться в Україні. Співак зазначив, що весь час бачить біль в очах близьких і це не дозволяє думати про щось хороше. Однак він додав, що вірить у перемогу, яку з кожним днем наближають українські воїни.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Неможливо абстрагуватися і думати тільки про хороше, тому що в очах твоїх близьких людей читається біль сьогоднішнього часу. Але ми всі безумовно оптимістично віримо в нашу справедливу перемогу! Вірю", - написав Віталій Козловський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Остапчук емоційно висловився на адресу Кіркорова, що підтримує війну в Україні: "не стільки сцикун, скільки ФСБшник".

Також наш портал інформував, друг Олі Фреймут і Сергія Притули Олександр Педан підказав, як виростити Усика або Білодід: "Супер, не бійтеся".

Крім того, наш портал інформував, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".