Багато українців вже поспішають повернутися з Європи додому, щоб продовжити жити (або почати з чистого аркуша). Стався той момент, коли всі громадяни нашої країни можуть жити, де захочуть, на мало хто цього хоче.

Повернулася в Україну і родина ведучого Нового каналу Сергія Притули. Про це він розповів в одному з інтерв'ю.

Сергій Притула з сім'єю, фото з соцмереж
Сергій Притула з сім'єю, фото з соцмереж

Фонд Сергія Притули з першого дня війни, яку на території України розв'язала росія, робить неймовірні речі! Вони передають тонни вантажів гуманітарної допомоги для цивільних, десятки авто для військових, дістають залізні "пташки" і безліч необхідного потужного спорядження для ЗСУ. Все це наближає перемогу нашої країни над агресором. Щоб йому спокійно працювалося, Сергій Притула залишив своїх рідних в більш безпечному регіоні.

"Моя сім'я в Україні, але не в Києві. Це захід країни, - поділився він в інтерв'ю "Українській правді". – Я сказав дружині, щоб підшукала для дітей гуртки, на які вони ходили в Києві. Тому що це надовго. Дружина вже знайшла роботу там, де живе. Діти ходять на гуртки. Все окей."

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сергій Притула з дружиною
Сергій Притула з дружиною

Притула припускає, що війна затягнеться на весь рік. А може бути, і на наступний. А на питання: "Коли перемога?" відповів лаконічно.

"Я не знаю, хто може відповісти на це питання, крім Збройних сил України, - сказав Сергій. – І навіть вони залежать від ряду обставин, щоб дати якусь відносно конкретну відповідь. А що ми можемо вважати нашою перемогою? А що ми можемо вважати російською поразкою? А що росіяни вважатимуть нашою поразкою, а що – своєю перемогою? Всі ці речі поки не в одній системі координат і ніколи не будуть. Я не знаю, скільки це буде тривати."

Нагадаємо, що українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро.

Раніше ми повідомляли, що у Сергія Притули проблеми зі здоров'ям через війну, друг Педана розповів правду.