Росіяни вже перестають як-небудь дивувати українців і весь цивілізований світ своєю поведінкою.

У нашій країні вже більше трьох місяців триває повномасштабна війна проти рашистів. І паралельно цьому, всім маячним заявам своїх офіційних представників, включаючи Лаврова, Пєскова і т.д., вони вирішили запустити нове шое, про розвиток якого нормальні люди навіть не замислювалися б.

лавров. Фото: Youtube
лавров. Фото: Youtube

Є в Інтернеті популярне шоу "Вагітна в 16", в ході якого розповідаються сотні історій дівчат в положенні - як вони проходять цей етап зі своїми улюбленими чоловіками, з батьками. Але телеканал " П'ятниця "переплюнув всіх - зараз вони проводять новий кастинг на проект продюсера Сергія Євдокимова "Отсидевшая в 16".

"Дійсно, "П'ятниця!" шукає героїнь в пілотний проект під робочою назвою "Отсидевшая в 16". Випустивши не один сезон проекту "Пацанки", ми знаємо, як важливо допомогти людині, яка оступилася. Особливо, якщо він ще молодий і у нього все життя попереду", - пише він.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Отсидевшая в 16", скріншот: Telegram
"Отсидевшая в 16", скріншот: Telegram

За його словами, на проекті вони зуміють оточити учасниць тією самою турботою, через яку просто неможливо подальше засмоктування молоді в кримінальне середовище.

Нагадаємо, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко вмотала з Росії, планує народжувати закордоном: "Можливість втекти і усамітнитися"

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "Не лізе в рот"

Знай.ua писав, Сергій Жуков з "Руки вверх" розповів про перше розлучення і викуп дружини з групи "Сливки": "Ви з глузду з'їхали?"