У фіналі першого сезону шоу "Холостячка" в Україні склалася прекрасна пара Олександра Еллерта з Ксенією Мішиною.

Вся Україна раділа за закоханих і з трепетом спостерігала за їхнім життям. Діти Олександра і Ксенії не тільки прийняли половинки своїх батьків, а й один одного.

Однак, щастю не судилося тривати довго і пара розлучилася. Ксенія Мішина не раз розповідала, якими важкими були її стосунки з Еллертом. І стверджувала, що причиною розставання є в тому числі і дика ревнощі автора жартів для "Квартал 95".

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

В одному з останніх своїх інтерв'ю Олександр Еллерт розповів ведучому Славі Дьоміну про те, змінилося б щось, якби актриса завагітніла. Ця розмова сталася у Слави і Олександра взимку 2022 року, а вийшла в ефір 14 лютого 2022 року.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Це був би приємний знак... Я думаю, стосунки закінчилися б не так само... Тому що вагітність - це божевільна відповідальність більшою мірою чоловіка... Напевно, в цей момент я б десь переключився і пригальмував би коней у своїх фирканнях",- зізнається Эллерт.

Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Слава Дьомін задає логічне запитання про те, чому не можна було припинити всі фиркання півроку тому, коли можна було все виправити.

"Ну, ось фиркав... Чогось фиркав, щось мені не подобалося. Так, я обдумав, немедитував, зробив висновки і шкодую, що не припинив фиркання. Намагаюся все вирішити, побажай мені удачі".

Нагадаємо, що Ксенія Мішина забула всі образи на Олександра Еллерта і похвалилася оручкою на безіменному пальці: "Це моє".

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржитися на цькування.

Також стало відомо, що колишній Ксенії Мішиної Еллерт викликав шквал хейту через свою позицію.