Пугачова разом з чоловіком та дітьми переїхали до Ізраїлю. В Мережі показали як виросли їх діти.

Фото з'явилося на акаунті шанувальників в мережі Іnstagram.

На світлині Ліза позує у святковій рожевій сукні з чорним корсетом, а Гарі у чорному костюмі та білій сорочці. де саме в момент фото знаходилися зіркові діти в коментарі не уточнюється.Фото шанувальники підписали шанувальники так:

Такие взрослые уже❤🕊

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

І дійсно, діти зірок сильно підросли, теплий клімат пішов їм на користь. зараз, як повідомила їх мама, діти навчаються дистанційно, проте через навчання вони мають повернутися до дому. Про це розповіла в інтерв'ю Примадонна.

Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото: скриншот відео
Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото: скриншот відео

Слід зазначити, що дітки досить чемні, розумні та всебічно розвинуті. батьки приділяють багато уваги їх освіті та загальному розвитку.

А поки зірки насолоджуються життя в сонячній країні подейкують, що Галкін хоче отримати громадянство цієї держави. Проте в мережі досить багато суперечливої інформації.

Своєю чергою прихильники зірок підтримують кумирів. Вони відмітили, що Максим та Алла змінились на краще останнім часом. Хоча є й такі, які не підтримують їх рішення.

Нагадаємо, "Подруга" Пугачової Надія Бабкіна накинулася на дружину Макса Галкіна через втечу в Ізраїль: "А у мене ось немає".

До слова, Максим Галкін, який втік з Росії, розповів, на що йде заради допомоги Україні: "Шукали можливості".

Раніше ми писали, що зять Алли Пугачової Володимир Пресняков заткнув пропагандистку Симоньян: "Вона дала набагато більше"