Відомий російський комік і шоумен Максим Галкін, який разом дружиною Аллою Пугачовою і дітьми виїхав з Росії в Ізраїль, розповів, що активно працює над організацією майбутніх концертів. Раніше він пообіцяв, що частину отриманих грошей направить на допомогу українцям, постраждалим від війни. Цим артист поділився на своїй сторінці в instagram.

Максим Галкін ще в перші дні російського вторгнення в Україну висловився проти війни і засудив дії Кремля. Зараз він разом з Аллою Пугачовою і дітьми знаходиться в Ізраїлі, де планує великий концертний тур, частину грошей, з якого направить на допомогу Україні.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Артист розповів, що активно працює над організацією концертів, які хочуть відвідати безліч поціновувачів його творчості. Галкін оголосив про 16-й додатковий концерт, щоб дати шанс відвідати захід всім бажаючим і зібрати якомога більше коштів, які підуть на допомогу українцям, постраждалим від війни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дорогі мої глядачі, через два тижні починається мій великий концертний тур по Ізраїлю. Вже багато днів немає квитків у касах, а бажаючі прийти на концерт залишаються. Весь цей час я і організатори шукали можливості, хоча б один вільний зал в ці терміни. І ось у нас з'явився шанс і ми знайшли єдиний вільний зал, тому я з радістю оголошую ще один 16-й вже заключний додатковий концерт", - розповів Галкін.

Раніше Знай писав, Камалія інтригуюче обмовилася слівцем про зв'язок Кабаєвої з Путіним: "У мене є деякі причини вірити" .

Також ми повідомляли, Jerry Heil поскаржилася на своє тіло, але знайшла хлопця, який вирішить всі її проблеми: "Для мене це спорт".

Крім того, наш портал писав, Анна Трінчер далеко від рідної України знайшла розраду у своєму маленькому шанувальнику: "Так хочу додому".