Колишня Дружина Андрія Джеджули Юлія Леус розповіла, кого ексчоловік найняв для стеження за нею

Всі подробиці вона розказала в інтерв'ю програми "Зірковий шлях".

Жінка розповіла, що Джеджула з початку війни навіть не поцікавився як його колишня дружина та не привітав маленьку доньку з днем народження, проте встиг зняти в машині сторіс, ніби люблячий тато.

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

Як відомо, у Юлії та Джеджули буа дуже гучний скандал. Вони звинувачують один одного в порушенні честі та гідності. Початок воєнних подій не вплинув на їх відносини.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Жінка звинувачує Андрія в тому, що він майже не допомагав їй у скрутній ситуації, адже вона залишилась з маленькою донечкою на руках.

Через воєнні дії Юлія була змушена тікати в Румунію, їй допомагала кума Андрія. Вона гарно зустріла блогерку, проте випадково жінка дізналася, що її колишній попросив куму стежити за нею.

Це сталося випадково, дитина принесла Юлії телефон мами, яким грався. У переписці з Андрієм вона все розповідала Андрію й не з гарної сторони.

Після цього випадку, Леус повернулась в Україну, зараз вона живе з донечкою у Хмельницькому. Проте в україні вона відразу отримала повістку до суду.

Як відомо, подружжя не живе разом, хоча вони не розлучені, зараз Андрій подав на колишню в суд з приводу захисту честі та гідності.

Нагадаємо, Андрія Джеджулу спіткало велике горе - на Різдво його покинула найближча людина: "Переступив у вічність..."

До слова, Андрій Джеджула розповів, навіщо бив дружину, але не розкаявся: "Пірнати зі мною у болото".

Раніше ми писали, Андрій Джеджула влаштував шикарне свято для їх з Сантою Дімопулос сина: "Тархун, пепсі і мамині биточки"