Відомий артист України Остап Ступка, якого зіркові детективи розсекретили під маскою Кажана в шоу "МАСКА", поділився з ведучими програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" спогадами про батька – видатного актора, і дідуся – оперного співака, а також розповів про свою участь у найзагадковішому гіпершоу країни.

Як повідомив артист ведучим Марії Мельник і Григорію Герману, в ньому є той самий авантюризм, який завжди підштовхує його на експерименти. Так сталося і з участю в гіпершоу "МАСКА", коли йому запропонували сховатися в костюмі Кажана. Зіркові детективи майже з першого виступу відзначили, що в цьому образі замаскувався актор, адже Кажан щоразу відігравав свої номери з особливим професіоналізмом. А ось зі співом, повідомив Ступка, виникли труднощі.

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

"Я не вмію співати. Хоча мій дідусь був оперним співаком, мав прекрасний голос – баритон і пропрацював 33 роки у львівській опері, але в мене з голосом не склалося. І в батька так само, не знаю – чому. Мабуть, як він казав: «Слон на вухо не одному мені, а нам двом наступив». Тому спробувати себе в співі мені було завжди цікаво. Репертуар підбирали відповідний – до мого вміння шепотіти, але виходило атмосферно. Єдине – досить складною була пісня Джо Кокера. Та ми пробували, записували окремими фразами, і зрештою все склалося", – поділився подробицями Остап Ступка в ефірі телеканалу "Україна".

За правилами гіпершоу "МАСКИ", кожен запрошений учасник підписує договір про нерозголошення, тому про свій новий досвід артисту довелося мовчати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Ніхто з рідних не знав про мою участь у шоу. Вже після викриття зрозуміли. Хоча варіації почалися з першого ефіру, бо мої підказки були дуже конкретними. Деякі друзі та знайомі, думаю, здогадувались", – розповів артист в інтерв'ю "Ранку з Україною".

Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Маска", фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, що на шоу "Маска" між Андрієм Данилком і Олею Поляковою трапився конфуз: "Побачила, висять сардельки"

Як повідомляв Знай.uа, у Олі Полякової та Олега Винника хочуть "відняти хліб": запідозрили Потапа Насті Каменських

Також портал Знай.uа писав, що шоу "Маска" нарешті помирить Тіну Кароль і Олю Полякову прямо в новорічну ніч