Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомках у програмі "Орел і решка" показав, що відбувається на вулицях окупованого Маріуполя. Кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Бєдняков родом з Маріуполя, тому йому особливо боляче спостерігати над тим, що зробили російські окупанти з недавно ще квітучого і радісного міста.

Андрій Бедняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бедняков. Фото: скрін youtube

Так, телеведучий не зміг стримати емоцій від кадрів, як росіяни возять по місту машину з телевізором і транслюють пропагандистські "новини". Він зазначив, що не може повірити, що таке відбувається в 21 столітті і заявив, що лицемірству і цинізму росіян немає меж.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Маріуполь. Наші дні. 21 століття Людям показують новини.
"Свої" новини. Зі "своєю правдою". Ізолювали від всієї інформації і возять машину з телевізором, звідки віщають знамениті "правдоруби" з россіі1 і першого. І ворушить вусами Михалков. У школі дітей вчать "історії Росії". ЯК ЦЕ МОЖЛИВО!? Це якийсь сюр. Що ви творите!? Цинізм і лицемірство ваше друге ім'я", - написав Бєдняков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".

Також ми інформували, дружина Григорія Решетника Христина зізналася, що робила протягом 3 місяців війни: "Мене охопив такий Вселенський страх".

Крім того, наш портал повідомляв, MamaRika розповіла про радісну подію в її житті: "Перший мільйон".