Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова звернулася до українців, які не виїхали з країни і дала важливу пораду. Своє звернення зірка опублікувала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова закликала українців не опускати руки і незважаючи на війну намагатися продовжувати жити далі, допомагати і боротися на своєму фронті, допомагаючи наближати перемогу.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Всі хто сьогодні живі і продовжують жити під час війни в Україні просто не можуть опустити руки, здатися, зануритися в депресію, страх, закритися в "колбі"! Навпаки, я вважаю, що саме ми повинні продовжувати триматися разом, допомагати один одному Хто чим може, кожен повинен боротися на своєму фронті!",- заявила хореограф.

Гвоздьова зазначила, що не варто гнобити людей, які намагаються жити далі, ходять на роботу, щось купують, ходять в кафе. Це важливо для економіки і допомагає Україні боротися з окупантами.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тому прошу всіх вас не гнобити тих людей, хто намагається вижити і жити далі під час війни, не звинувачуйте і не критикуйте, зараз складно всім, краще бути згуртованими, єдиними і непереможними!",- додала вона.

Раніше портал Знай повідомляв, співачка Ірина Федишин відповіла хейтерам з приводу піару на купівлі джипа для ЗСУ: "Не судіть по собі".

Також ми писали, Олі Поляковій знайшли ліки, допомогла подруга Олександра Педана Наталія Єжова: "Ви виснажені".

Крім того, наш портал повідомляв, Тоня Матвієнко відповіла на чутки про розставання з Арсеном Мірзояном: "Чоловіка не бачу".