Ектор Хіменес-Браво - зірка української кулінарії, будучи ведучим шоу "МастерШеф" протягом багатьох років.

Чоловік на початок війни був поза нашою країною. Він тоді з плановою відпусткою покинув Україну, однак при першій же можливості повернувся і іноді навіть брався за зброю, щоб бути готовим до всього, включаючи не виключається повторний наступ рашистів в Київській області.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Зараз він побував у Бородянці і написав досить коротку публікацію, якій не потрібні, насправді, слова... достатньо лише поглянути на зроблені там знімки.

"Я побачив 4 будинки, які зруйновані на половину. Буквально обрушена половина панельного будинку за одну ракету. Це десятки квартир, сімей, дітей, мам. Страшно уявити скільки жертв. І це лише одна Бородянка. А скільки таких міст в Україні...", - пише Ектор.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

А під кінець чоловік порекомендував росіянам горіти в пеклі і послав їх куди подалі.

"Намагаюся жити як раніше і розумію що реальність страшна. Як було вже не буде. Ми стали іншими! Сильніше! І чекаю День Перемоги щоб стати щасливішим!", - залишив один з користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво зі зброєю в руках нагадав рашистам, що їх чекає під Києвом: "Якщо ще раз сунетеся..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їхні мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Знай.ua писав, Ектор Хіменес-Браво з голим торсом показав, як "смажить ципочек" у себе вдома