Відомий український письменник і лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан показав посірілий через війну Харків. Фото музикант опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан розповів, що його улюблений Харків знову почали обстрілювати російські окупанти і показав, як місто "посіріло".

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Хитке і ілюзорне затишшя, яке більш-менш, в тій чи іншій мірі трималося в останні дні, цілком очікувано обірвалося новими вибухами", - розповів музикант.

Жадан зазначив, що харків'яни живуть в умовах невідомості, адже неможливо передбачити, куди буде завдано удару. Музикант зізнався, що йому дуже шкода людей, які незважаючи ні на що намагаються триматися за мирне життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Знову це постійне відчуття випадковості і неможливості на щось вплинути перших двох місяців - коли ти проїжджаєш перехрестя, а через 10 хв дізнаєшся з новин, що це перехрестя обстріляли. Дуже шкода людей, які наполегливо намагаються триматися за мирне життя, і з рук яких це мирне життя вислизає, як хижа річкова риба", - зазначив Сергій Жадан.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".

Також ми інформували, дружина Григорія Решетника Христина зізналася, що робила протягом 3 місяців війни: "Мене охопив такий вселенський страх".

Крім того, наш портал повідомляв, MamaRika розповіла про радісну подію в її житті: "Перший мільйон".