Українська співачка Анастасія Приходько розповіла, чому їй не подобається Олексій Арестович, який відомий українцям, як найсильніше "заспокійливе". Цим зірка поділилася в інтерв'ю славі Дьоміну.

За час війни в Україні напевно немає людини, яка не знає Олексія Арестовича. З перших днів російського вторгнення він записував заспокійливі звернення, які багатьом допомагали подолати паніку і вірити в краще.

Анастасія Приходько. Фото: скріншот youtube
Анастасія Приходько. Фото: скріншот youtube

Втім, як виявилося він не всім до душі. Так, Анастасія Приходько зізналася славі Дьоміну, що її Олексій Арестович дратує. За словами співачки вся справа в манері його мови. Вона зазначила, що Арестович розмовляє занадто тихо, повільно і через це вона починає нервувати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Арестовича не дивлячись, оскільки я дуже емоційна людина, а він такий дуже-дуже такий повільний, спокійний. І я не можу, воно починає мене дратувати. Я його дуже погано чую, він так говорить, як кіт баюн, а воно мене ще більше нервує", - розповіла Анастасія Приходько.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".