Відома українська актриса, яка отримала популярність завдяки ролі Женьки в серіалі "Свати" показала, як знімає емоційну напругу і позбавляється від стресу. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В умовах війни дуже важко підтримувати емоційну рівновагу. Навіть перегорнувши стрічку новин можна відправиться в глибоку депресію. Кожен рятується від цього стану як може. Так, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал упорядковує себе за допомогою фізичних вправ.

Анна Кошмал. Фото: Youtube
Анна Кошмал. Фото: Youtube

Анна Комашал зізналася, що останні кілька днів для неї були емоційно напруженими. Від можливої депресії вона рятується власними силами - простими вправами. За словами актриси це їй дуже допомагає повернути рівновагу.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Останні кілька днів особливо важко емоційно, нестабільно. Це норм, рятуюся як можу. А після практики мені і сонечко тепліше гріє", - поділилася актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".