Відомий український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відвідав лікарню, де провідав дітей, які постраждали від війни, розв'язаної Росією. На своїй сторінці в соціальній мережі instagram артист поділився серією яскравих фото.

Святослав Вакарчук з перших днів російського вторгнення активно підтримує, як простих українців, які побачили жахи війни, так і бійців ЗСУ, які щодня ризикують життям, обороняючи рідну країну.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу музикант відвідав лікарню "Охматдит", де провідав маленьких українців, які у свої юні роки побачили, що таке війна. Святослав Вакарчук поспілкувався з дітьми, які отримали поранення і навіть роздав невеликі, але приємні подарунки, щоб хоч трохи підняти настрій і відвернути від того, що відбувається.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сьогодні відвідали лікарню Охматдит, героїчний персонал якої вже став нашими добрими друзями. Дякую @bi.ua і Володимиру Костуру, що приєдналися до нас сьогодні і подарували справжнє свято маленьким відважним пацієнтам лікарні", - написав Святослав Вакарчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова зробила з Соломією Вітвицькою те, чого не могли довгий час: "Не покине ніколи".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бедняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "Незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися".